torsdag 15 juni 2017

P A R I S // dag 6Då var vi efter många om och men till slut framme vid det sista Paris-inlägget!! Söndagen, för att vara mer exakt. Also known as lataste dagen under vår vistelse. Vet inte riktigt vad som hände, men alla var huuur slöa och trötta som helst.


 Rich hade dessutom åkt på en dödsförkylning och var sängliggandes hela dagen stackarn (fortfarande ett under att jag höll mig frisk trots att vi delade sängplats i en vecka). Resterande fem var sugna på en rejäl brunch så strax efter tolv begav vi oss till Paperboy.


Där var det kö utanför och skulle det ta 45 minuter innan det fanns ett ledigt bord. Vi skrev upp oss på kölistan och tog en promenad runt kvarteren för att fördriva tiden. Tråk att bara stå still ju.

Längs vägen passerade vi t.ex en mycket mycket fin fasad.


Och parkerade sparkcyklar.


Och mer grönska.


Samt ett gult parasoll på håll!


40 minuter senare var vi tillbaka utanför Paperboy med kurrande magar och noll energi kvar. Klockan började närma sig två så det var inget annat än berättigat hehe.


Vi turades om att sitta på trottoarkanten. Isak och Daniella på bild.

Jag förevigade motsatta sidan av gatan i brist på annat.


För att inte förglömma päronen i fönstren:-)


Efter, vad som kändes som, en mindre evighet fanns det ÄNTLIGEN ett ledigt bord för fem. Vi ögnade snabbt igenom menyerna och beställde varsin brunchmeny.


Lokalen i sig var himla mysig. Dekorerad av fruktkorgar, stora hängväxter, en cykel (obviously), påsar från Acne och skokartonger lol.
Sen kom detta fantastiska in<3<3<3


För 26€ per person fick man en varm dryck, färskpressad juice, en skål med grekisk yoghurt/färsk frukt/hemmagjord granola, avocadotoast med pocherat ägg och en korg fylld med olika brödskivor tillsammans med hemmagjort jordnötssmör+kolasås. Alltså yes.


Valde man eggs benedict istället för avocadotoast byttes yoghurten ut mot bananbröd.


Verkligen ett hett tips om ni har svängarna förbi Paris!!! När tallrikarna var tomma och matkoman började smyga sig på tog vi metron tillbaka till vår lägenhet där följande timmar spenderades med att göra så lite som möjligt under så långt tid som möjligt, på ett ungefär. Så välbehövligt att bara vara ett tag.


Plötsligt blev det kväll och därmed middagsdags. Vi kämpade oss ut, åkte till Marais och åt veggoburgare på veganska Hank Burger (också ett stort tips!! både asgott och prisvärt). 


Sedan ut igen, mätta och belåtna än en gång. Vi kunde inte riktigt bestämma oss för huruvida vi ville hitta på något mer eller ej.


Flanerade därför en lång stund längs med Seine och grubblade över detta. Ändå najs ställe att grubbla  vid tycker jag.


Elsa vackris. Som en filmkaraktär!!

Vi hamnade på den här idylliska platsen igen. Kändes som ett rimligt ställe att slå sig ner på.


För att passa på att instagrama lite plus för njuta av den vackra vyn.


<kompizar i parre ändååå3Slutligen kom vi fram till att nää det får faktiskt vara nog för idag, lika bra att återvända hemåt. Haha sånna tröttisar.


En har ju blivit blödig för mindre. Åå.


Väl hemma igen blev vi fulla i Daniellas och Isaks säng, skrattade tills vi låg dubbelvikta och sölande ner lakanen med olivspad och chips. Bra avslutat!!!

Japp, detta var sista dagen jag förevigade. Dagen efter spenderade vi med att shoppa, luncha på en trevlig restaurang, städa lägenheten, packa väskorna och äta vår sista måltid på Hank Pizza.

LIVETS VECKA, galet va fint vi hade det!! Längtar redan orimligt mycket till vår (förhoppningsvis) nästa resa tillsammans<33 love u

xx bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar