18 juli 2016

juicy 1-4


Glad måndag på er!!! Jag jobbar ju heltid numera och är såklart jättetacksam över detta faktum – samtidigt som att jag också är jätteovan. Tycker att jag är på jobbet hela hela hela tiden och när jag inte jobbar har jag liksom ingen ork eller inspiration till att hitta på saker i livet haha?? Har en hel trave böcker som väntar på att läsas, massa nya fina rea-fyndade kläder som inte har blivit burna än pga jag drar mest på mig samma gamla tråkiga basplagg i farten, en kamera som har legat orörd i veckovis, en lång (oavbockad) lista över saker jag vill hinna hitta på innan sommaren är över etcetera. Händer inte så supermycket spännande att dela med mig av här just nu men andra ord.

Jag hoppas istället på en varm och solig och fin sensommar/höst!! Tänker mig massa bad, popaganda, en utomlandsresa, dagsutflykter till bra platser och något nytt roligt projekt till att börja med.

xx bellahttps://open.spotify.com/track/0ToIU1A4H4QsuNEwPj1ljr


1 kommentar:

  1. asså gud känner igen så himla mycket :( jobbar bara dessa dagar och tar ca. 0 bilder. oh well! är lite ny på din blogg men gillar den verkligen! du tar fett fina bilder! kram

    SvaraRadera