tisdag 17 maj 2016

vernissagelördagen

Förr-förra lördagen, alltså den 7 maj, var det vernissage för vår examensutställning "Meraki" i Västervik!! Började denna morgonen med frulle i ett soldränkt kök.


Fräscha blommor på köksbordet och allt liksom.

Utanför ytterdörren blommade det enorma körsbärsträdet för fullt, huuur fint som helst. Dessutom var sommarvärmen fortfarande kvar.


Vid tolv var det vernissage-dags. Nadja och Wille inledde eventet med en selfie.

Fina fina Nadjan.

Carro och Renée minglar vid Carros verk "ONE WAY".


ALLTSÅ hur vacker??


Ellie + Micke + Nadjas verk "Hanging by a thread".


Alice såg ut som en jäkla filmstjärna!!!


Lite kramkalas är obligatoriskt.

Samt poserande i det fina fönsterljuset dåva.


Bästaste Fia var också på plats, såklart.


*Stolt flickvän förevigar*

Renée och Cornelia.


Till utställningen bidrog jag med bildserien "Sweetie" på fyra bilder som i grund och botten handlar om objektifieringen/sexualiseringen av kvinnokroppen och hur sjukt skev denna sociala konstruktion är. Tusen tack ännu en gång till Elsa Cornelia Julia Femke för att ni ställde upp på bild<3

Det kom dessvärre inte särskilt mycket besökare pga sommarvädret utomhus/utställningslokalen låg lite off/Västervik men det var himla trevligt ändå hehe. Kl 15 förklarades vernissaget som slut för denna gången och de följande tre timmarna spenderade vi på en solig uteservering där det skålades och carpades som att det inte fanns någon morgondag. Typiskt bra avrundning.

Imorgon kl. 17 är det som sagt vernissage för utställningen på Galleri Axel (Södermannagatan 16) i Stockholm, såå spännande. Kom dit och mingla med oss och drick bubbel och ni bor i närheten/råkar vara i krokarna vettja!!!!! Evenemanget hittar ni HÄR.

xx bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar