21 maj 2016

vernissage // galleri axel


HEJ gullisar!!! Okejokej tar tillbaka det där jag skrev om fixa bloggy material så det räcker och blir över i sthlm, kameran stannade dessvärre mest kvar i väskan hehe. Men! Jag förevigade en himla massa under vernissagekvällen på Galleri Axel (och lite innan dess)!


Jag och Wille åkte till galleriet redan på onsdag förmiddag för att göra några final touches och sådant där tillsammans med galleristen. Här hänger Nadjas verk och dinglar så fint så i taket.

Mina bilder fick placeras i en grid-formation denna gång = blev tacksammare så. När vi var färdigpillade med uställningen åt vi lunch på en uteservering och skyndade sedan hem för att piffa till oss + lugna nerverna en aning med bubbel tillsammans med Nadja och Sofia. Sedan tillbaka till Södermannagatan ännu en gång.


Vid kl 17 slog vi upp dörrarna till utställningen!! Bildbomb coming up;


Nadja fick pioner av en kompis, lyckost.


Sofia.


Och Cornelia Micke Ellie Renée, hej hej.

Nadja var mer fabulös än någonsin kvällen till ära.


Ba kolla:''') finns nog inga vackrare blommor.


William var happy!!


Vi hade världens tur med vädret också, trots att solen hade börjat gå ner fortsatte det att vara ljummet ute<3 bra det pga Galleri Axel är världens minsta lokal som blir supervarm på två sek.
Ellinor var på plats.
Carro genom fönsterrutan.


Renée!

Inne i galleriet minglades det för fullt från öppning till stängning. Så kul att fota genom fönster förresten, blir automatiskt så många dimensioner i bilderna liksom haha??
Cornelia fino.


*Casual posing*


Emmy + Alice.

Och Fia såklart. Så kompiskär i denna människa alltså.


Glada minglare!
Alice langade filmstjärneposen like a pro, ännu en gång.Avslutningsvis en bild på Fia med sina urgulliga bästisar Emma och Frida som åkt hela väggen från Finland för att vara med på vernissaget. Fin trio.

Vid kl 21 var det slut på mingel och billig vernissagealkohol ur plastmuggar och hela gänget + bekanta rullade vidare till random pub där vi firade i flera timmar att ytterligare ett vernissage var avklarat. Vårt sista tillsammans så vemodigt<//3 Dock kunde det inte ha blivit mer lyckat än det blev så den sammanlagda upplevelsen var ju ändå bitterljuv.

Förutom vår egen utställning har jag under min vistelse i Stockholm bland annat hunnit besöka ytterligare två, plågat mig själv genom att gå och klämma på fina kläder jag inte har råd med, suttit ute och lunchat/druckit kaffe/hängt, pustat ut i gräset i Humlegården tillsammans med Julia, druckit orimliga mängder billig öl, sovit på en soffa i fyra nätter och ba älskat att känna storstadspulsen. Inget att klaga på alltså. Och nu är jag tillbaka i Gamleby, för sista gången.

xx bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar