måndag 26 juni 2017

strand fält regnI fredags var det som bekant midsommar!!! Den firades nere i Bjärred i Skåne där några av mina kompisar bor sen ett par månader tillbaka.


Jag tog tåget ner tillsammans med Elsa och Alva och vi var framme runt kl 14. Efter att ha blåst upp våra luftmadrasser och gjort oss lite fresh igen bar vi ner all mat till stranden där de hade slagit upp två partytält. Lagom stökigt och mysigt:-)


Vi försökte länge och väl få lyktorna att brinna – utan vidare resultat dessvärre. Ludvig in action.


Samt Alvisen och Michaela. Typiskt trevlig backdrop med alla nyponrosor, för övrigt. Luktar så jäkla gott ju.
Alva Elsa Ebba<3<3<3

I väntan på att de sista gästerna skulle anlända drack vi bål och diskuterade livets alla vändningar. 

Bästa Ebban.

Efter någon timme kom till slut regnet. Hela himlen öppnade sig och trots partytälten blev allt superblött på två sek. Vi som satt på den motsatta sidan av bordet fick sätta oss på det för att inte bli alltför blöta hehe.


När alla gäster var på plats var den äntligen dags att ta sig an buffén. Det var knytkalas och alla hade varit så himla duktiga och ambitiösa och lagat det mesta från scratch!! Pajer, skagenröror, bröd, inlagd sill, nypotatis, såser, matiga sallader etc etc. Så najs.


Ludvig matade Lucas med sin egengravade lax.


Trångt och blött i sann midsommaranda.

Men bra stämning ändå!!!


Dessa tre satt mitt emot mig; Ebba, Ludvig och Alexander. 


När regnet upphört blev det en kollektiv kisspaus.


Ner mot havet bar det av.


Älskarrr.


Jag och Alva gick en sväng på stranden när vi ändå var där. Jag gick runt barfota vid strandkanten och förevigade den här vackra vyn bland annat.Såå fint med den vita sanden, vildvuxna blommor och trassliga buskar.


Alva passade också på att ta en kisspaus innan vi återvände till resten av sällskapet.


Så kompiskär i denna!!!


Tillbaka!! Och detta var dessvärre den sista bilden jag tog. Resten av kvällen hann vi bland annat bada hela gänget, spela ölkubb på fältet och vara vakna alldeles för länge innan alla 12 slutligen somnade på diverse luftmadrasser och soffkuddar. Under lördagsförmiddagen kavlade vi upp skjortärmarna och tog oss an kaoset vi lämnat natten innan, dvs två sönderblåsta tält + matrester förstörda av regnet för att sedan ta bussen in till Malmö och busa där i några timmar. Men det är en helt annan historia.

Det var en mycket rolig helg hursomhelst, tack tack!!! Idag ligger jag nedbäddad med feber och en hals svullen upp till dubbel storlek:-)) Kurerar mig genom att lyssna på sommarpraten i sängen och försöka vila mig frisk.

xx bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar