torsdag 12 januari 2017

nytt: materiellt


– Två koppar i stengods med tillhörande fat från åhlens mellandagsrea. Har kärat ner mig totalt i stengods på sistone och tycker dessa är döfina ++ goda att dricka ur!! Kannan på bilden köpte jag i en kuriosabutik i Gamleby för en femtiolapp för ett år sedan, ett av mina bästa fynd<3


– En såndär perfekt cross over-väska; enkel, superrymlig (får på riktigt ner en matlåda utan problem) och med massa praktiska fack. Inga konstigheter liksom, bara en väldigt väldigt bra vardagsväska. Köpt på accent, 250 kr på rea. Nätkassen är köpt på etsy i somras och marimekko-plånkan fick jag när jag fyllde 20.


– Tallrik med mönstrad kant. Inget speciellt märke eller så, tyckte mest den var så dekorativ och trevlig. Hittade två stycken för 15 kr/st på pingstkyrkans secondhand, synd att det inte fanns fler:-(


– Chelsea boots från vagabond, äntligen!!! Mina låga docs som varit mina eviga följeslagare de senaste fyra åren sjunger sorgligt nog på sista refrängen så dessa får ersätta tills vidare. Skönt att ha ett par rejäla skor igen, sneakers funkar inte riktigt i januari hehe. Typiskt nödvändigt köp.


– Stearinljushållare. 30 kr för ett 2-pack på rusta, ganska överkomligt va? Dessa är helt perfekta när man, som jag, har massa fina flaskor hemma som man inte riktigt vill göra sig av med. Veckans budget-tips varsågoda.

Jag är nog dessvärre vad man skulle kalla en sann materialist men alltsåååå jag kan faktiskt inte hjälpa det, är så himla svag för fina saker?? Har alltid varit så kommer alltid vara så. Är typ som en mänsklig skata. Skyller dock liiite på att det är ganska farligt att helt plötsligt gå från existensminimum till heltidslön hehe. Har andra vettigare egenskaper också, lovar:-)


Idag är jag hemma och kurerar mig. Har de senaste dagarna hostat så mycket att jag fått världens träningsvärk i magen, snutit mig nonstop och igår när jag kom hem från jobbis hade jag som grädden på moset fått feber också. Håller tummarna att jag är på benen imorgon igen!!

take care ok xx bella

1 kommentar:

  1. asså så fina grejer! insåg också precis att just termen "mänsklig skata" stämmer rätt bra in på mig med... ändå nice dock? är 100% bekväm i den beskrivningen.

    SvaraRadera