3 dec. 2016

decembersaker


1. Dessa äggkoppar från Artilleriet! Beställde fyra stycken när jag var i deras butik i gbg i söndags och fick dem hemlevererade tre dagar senare. Najs.


2. Shampoo + balsam från Lush! Är särskild förtjust i "rehab", dels för att den fungerar superbra men också för den mycket spännande doftkombinationen tropiska frukter/mynta/rosmarin/lavendel.


 3. Örhängen från Mango! 4. Och handkrämen i doften "punk bouquet" från & other stories! Den är en räddare i nöden för vintertorra händer och luktar helt uuuunderbart (köpte både tvål och lotion i samma serie också hehe).


5. Det sociala spelet! Ebbas bf hade med sig det här spelet när han var på besök senast och det var så himla trevligt att jag skaffade ett också. Det är inget spel man kan vinna utan är snarare ett perfekt lära känna-spel i typ alla sammanhang någonsin. Spelet består av massa poletter med en egenskap på ena sidan och en relaterad fråga på den motsatta. Någon drar en polett --> ger till personen i rummet som hen tycker egenskapen passar bäst in på --> personen får svara på frågan. Frågorna är roliga tänkvärda personliga filosofiska! Lite som ett sanning eller konsekvens kan man säga, fast uppstyrt! Köpte mitt på Designtorget.


6. Underklädesset från Monki! Tycker det är så fint med alla sammetsprickar.


7. Doftljus från Muji som luktar kanel och mandarin! Sjukt mysig kombo. Och sådär lagom julig.

Några saker jag tycker extra mycket om at the moment, alltså. Idag är första dagen på över en vecka jag är hemma i dagsljus så passade på att föreviga lite, en jobbigt grej med att jobba heltid i december haha. I övrigt har jag världens lataste dag idag och sitter fortfarande i pyjamas trots att klockan är snart halv två men ååå vad det är behövligt att bara chilla ibland liksom!! Har haft en döstressig vecka så jag förtjänar det tycker jag.

xx bella

2 kommentarer:

  1. Vaaa fick du äggkopparna redan?! Sjuuuukt bra leverans!

    SvaraRadera
  2. Meh, fina julklappstips ju! Fast vill mest av allt bara ha allt själv.

    SvaraRadera