söndag 9 oktober 2016

alright

Tre nya saker: den japanska Amélie från Montmatre-filmpostern som jag suktat efter i åratal, tycker om den såå mycket (och sen är ju filmen helt fantastisk också) // ett par festliga clip on-örhängen som kostade 25 kr 2hand // två pocketböcker av författare jag tycker om – med fina omslag dessutom (det jag måste gå efter när jag letar böcker i 2hand-butiker hehe)

Hej på er hoppas ni mår bra!! Jag känner att jag har tappat fotfästet lite i livet? Jag påbörjar mycket men avslutar desto mindre, har massa saker som jag borde göra men bara skjuter upp, tycker att dygnets timmar är för få och blir inte nöjd med något jag gör. Allmänt oflyt liksom. Det hade varit så h-i-m-l-a skööönt att ba hoppa på första bästa flyg till valfri destination och glömma vardagen för ett slag!! "Den som rymmer från sina problem får starkare ben" som någon så fint uttryckte det en gång:-)

Nåväl så blir det ibland, är snart på banan igen förhoppningsvis. Saknar att bloggisen ju.

xx bellahttps://open.spotify.com/track/4Uv7vDs5z9P7kS5BwPA7GR

1 kommentar:

  1. Så din affisch ju! ÄÄÄ kan inte bärga mig tills du rymmer hitåt, utan plan dock hehehe. Planerar typ redan vad vi ska hitta på under din gbg vistelse. Hoppas din inspiration kommer tillbaka snart, heja heja bellz du klarar det! KRAM

    SvaraRadera