5 sep. 2016

måndagslistaIdag är det måndag och en sådan dag passar det ju bra att svara på en liten lista tänker jag!! Ackompanjerat av ett gäng dagsfärska Photo Booth-bilder dåva. Denna lista hittade jag i mitt eget arkiv, från november 2012 närmare bestämt:

Vad har du på dig?
Vida blåjeans i modellen "Lykke" från Dr. Denim, en svart magtröja med klockärmar jag fyndade för 40 kr på 2hand härom dagen, hoops i öronen och underkläder.

Hur mår du?
Jotack bara bra, bättre än på länge till och med!! Min kropp och själ har varit helt ur balans under de senaste två månaderna men nu känner jag att det äntligen äntligen börja återgå till det normala igen. Tack det var på tiden.

Vad har du ätit idag?
Mellanfil med müsli, banan, blåbär och mynta + knäckebröd med ost till frukost, resterna av en potatis- och sojafärsgratäng till lunch. Och en sandwich till efterrätt hehe. 

Vem saknar du?
Saknar min f.d. roomie Fia helt sinnes mycket!!! Är såå glad att hon lämnat Finland för Göteborg, kommer göra det extremt mycket enklare att våldgästa<3

Senaste köp?
Bokade en tatueringstid för någon timme sedan och swishade över handpenningen för den om det räknas??

Vad skrattade du åt senast?
Min lillebror fällde någon rolig kommentar över filmen han höll på att kolla på när jag gick förbi tvn. Minns inte exakt vad men kul varre.

Vad grät du åt senast?
Hmm alltså gråter i princip aldrig (jättedum grej jag vet), men den senaste gången jag minns var för ungefär tre-fyra veckor sedan. Hade precis kommit till jobbet och bröt ihop fullständigt pga fick någon märklig stressrelaterad panikångest. Så det var bara att vända hem igen. Skitjobbigt men också väldigt välbehövligt att lätta på trycket sådär.

Vem sov du med senast?
Delar ju sovrum med mina föräldrar varenda natt numera på grund av att mitt rum är under renovering hehe:-) Nejmen annars var det väl Alva, Richard och Elsa i Stockholm förra helgen.

Vad läser du just nu?
Läste nyligen ut "Älskaren" av Marguerite Duras och har inte hunnit påbörja någon ny. Funtar på "Allt jag inte minns" av Jonas Hassen Khemiri som ligger och väntar i bokhyllan, den har man ju hört så mycket gott om.

Senast sedda film?
Såg "Prinsen av Egypten"(en av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten) med mina amigos i lördags. Den var lika bra nu som då! 

Vilken svordom använder du mest?
Svär ca aldrig, vet ej varför men har liksom aldrig gjort det?? Använder dock ordet "fuck" väldigt ofta haha. Och jäklar! #badasssss

Vem ringde dig senast?
Stadsbiblioteket ringde för att säga att kurslitteraturen jag sökte redan var utlånad. Ändå gulligt gjort av dem. True friends.

En person du tycker är snygg?
Finns så jäkla många babes men en ung Kate Moss är svårslaget!!!! Har också en livslång crush på Jane Birkin</3

Vilken är din favoritfrukt?
Typ apelsiner när det är säsong mmhmhm.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Blev jämförd med Blake Lively en gång. Mycket smickrande tacktack men jag är inte alls villig att hålla med haha.

Vad är du rädd för?
Framtiden, tid överlag, att missa saker, att spy (har världens fobi), att bli bortvald etc etc. Finns massa att vara rädd för jö.

Blir du lätt svartsjuk?
Både ja och nej! Om det är berättigat, annars brukar jag nog inte vara den som är den.

Vilket språk hade du velat lära dig?
Franska vore något. Gav dessvärre upp min framtid som fransktalande andra året på gymnasiet hehe, ångrar mig lite (fast näe)

Vad för sorts personer faller du för?
Oj svårt, är jättekräsen!!! Men långa personer med snälla ögon. Smarta, engagerade och roliga. Najs kläder. Gärna bra musiksmak. Lite så.

Var vill du åka just nu?
Hmm hmm är sugen på någon storstad. Paris vore fint att besöka igen, eller kanske Budapest?

Vad önskar du dig i julklapp?
Ojjjj vad jag inte har haft en tanke på julen över huvudtaget än. Slår till med fred på jorden och en extern hårddisk!!

xx bella

2 kommentarer:

  1. Kom och hälsa på i Berlin vettja!

    SvaraRadera
  2. Haha men alltså JA, är på riktigt jättepå den inbjudan?? guu vad kul

    SvaraRadera